Az én szótáramból és tapasztalataimból maximálisan hiányzik a tésztasaláta, egyenlőre... Természetesen ezt a hiányosságot is igyekszem pótolni, mindössze annyi a baj, hogy maximálisan ragaszkodok a tészta hőfokát illetően a forróhoz! Viszont előállt egy helyzet, gyorsan át szerettem volna ugrani anyához, Herry éppen dolgozott, egyik munkából ugrált a másikig, így várhatóan hazajön enni, de ha nem vagyok itthon? Nem akartam étel nélkül hagyni egész napra. Gondoltam maradt egy adag a főtt masnitésztából... Ő szereti a hideg tésztát friss zöldséggel és a markáns ízeket is! Így kézenfekvő volt a megoldás: Serpenyő a tűzhelyre, belelöttyintettem némi olívaolajat, szeleteltem a kedvenc füstölt és csípős száraz kolbászából, majd megsóztam, kapott némi borsot és chilit, és átforgattam benne a tésztát. Tányérra borítottam, és tovább ízesítettem némi friss paradicsommal, paprikával és zöld méreg erős paprikával:
Igazából nagyjából öt perces munka volt, és a kedves is felhívott hogy megköszönje, mert nagyon fincsi volt és jól esett neki hogy gondoltam rá... Ez csak természetes... :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése