Nem is értem az étel indíttatását, hogyan pattant ki az agyamból hogy ilyesmit készítek, hiszen eddig nem volt még rá alkalom... :) Mindenképp valami különlegesre vágytam... :)
Burgonyákat alaposan megsúroltam, de nem hámoztam meg, félbe vagdostam, alaposan befűszereztem: só, bors, chili, és némi répával, kevés rosé-val és kicsi vízzel, néhány kocka margarinnal összekészítettem:
Fedő alatt sütőben alaposan megpároltam, majd a burgonyákat karalábé vájóval kikapartam:
A töltelékhez a hagymát megpirítottam, alaposan befűszereztem sóval borssal:
A májakat rátettem, és néhány perc alatt megsütöttem:
Közben előkészítettem egy szem paradicsomot felvágtam, egy paprikát, vékony szeletekre daraboltam, egy gerezd fokhagymát vékony szeletekre vágtam:
Majd a zöldségeket és némi majorannát a májra tettem:
Kissé megfonnyasztottam a zöldségeket, nagyon vigyázni kell, gyorsan kell dolgozni, hiszen a máj pillanatok alatt túlsül:
Majd hozzákevertem a fűszeres burgonyákból eltávolított részeket:Burgonyákat alaposan megsúroltam, de nem hámoztam meg, félbe vagdostam, alaposan befűszereztem: só, bors, chili, és némi répával, kevés rosé-val és kicsi vízzel, néhány kocka margarinnal összekészítettem:
Fedő alatt sütőben alaposan megpároltam, majd a burgonyákat karalábé vájóval kikapartam:
A töltelékhez a hagymát megpirítottam, alaposan befűszereztem sóval borssal:
A májakat rátettem, és néhány perc alatt megsütöttem:
Közben előkészítettem egy szem paradicsomot felvágtam, egy paprikát, vékony szeletekre daraboltam, egy gerezd fokhagymát vékony szeletekre vágtam:
Majd a zöldségeket és némi majorannát a májra tettem:
Kissé megfonnyasztottam a zöldségeket, nagyon vigyázni kell, gyorsan kell dolgozni, hiszen a máj pillanatok alatt túlsül:
Alaposan összeforgattam, majd visszatöltöttem a krumplikba:
Megszórtam sajttal:
Majd sütőben rágrilleztem:
Nagyon fincsi volt... szerintem...
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése