Hát rettentő nagy csalódás... Azt hiszem el kellene mennem az öcsémhez, hiszen Ő a szakács, arról nem beszélve hogy a steak hazájában él, immáron hatodik éve, bár én nem szeretem véresen... Úgy érzem igyekeztem betartani a "jó steak" összes alapszabályát, az eredmény mégis egy cipőtalp állagú és ízű ehetetlen rettenet lett... talán a hús minőségére foghatnám, vagy egyszerűen még fel kell nőnöm a marhahúshoz... :( Így igyekszem minél rövidebbre zárni ezt a posztot, és mindössze néhány fotóval illusztrálni...
Burgonya: ezt bátran állíthatom értékelhető, sőt fincsi volt, de egy étel hús nélkül.. hát...
Husi:
Nagyon-nagyon forró serpenyőben hirtelen megpirítottam, majd egy kevés időt a sütőben is kapott... Mi lehetett a baj?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése