2012. november 19., hétfő

Gyümölcs és pezsgő

Csak valami fincsiségre vágytam... Volt már hogy ehhez az klasszikushoz fordultunk, akkor a eperes variációban, most lévén november van, ízletes szamócát nemigen kapni a piacon, és a műanyag ízű is "kokain árban van". Ezért az itthon található, aktuálisabb, jelenleg ízletesebb szezonális gyümölcsökhöz fordultam: kiwi, mandarin és nagy szemű szőlő. A gyümölcsöket alaposan megmostam, a kiwi-t meghámoztam, a mandarint megpucoltam, a szőlőt még ki is magoztam, feldaraboltam, pohárba adagoltuk és felöntöttük édes pezsgővel:
 
 Fincsi... :) Bár végül az alkohol részéből nagyon kevés fogyott, de a gyülölcsöket jóízűen elfogyasztottuk... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése