Herry időnként betolakodóként viselkedik, és a személyes terembe hatol. :) Jó-jó, de a konyhába? :) Bár egyértelműen látszódik a fejlődés mind a technikáján, az alapanyagokat figyelembe véve is, hiszen már nem narancs: hámozva és gerezdekre szedve került az asztalra, és nem is egy főzés nélküli turmixot készített, most a tűzhelyet is begyújtotta, ráadásul hajnali kettőkor, egy jó kis horrorfilm után, és mit is készített? Egy tésztát!!!! :) Nem feltétlenül kedvez ez most a vonalainknak, de nem volt szívem visszautasítani, nehogy elvegyem a kedvét, főleg azok után milyen lett az eredmény... ZSENIÁLIS, nem is tudom mikor ettem ilyen finomat utoljára... :) Lehet neki kellene inkább főzni minden nap?
A kivitelezés eléggé egyszerű volt, elvileg MI főztük, de én leginkább csak megfigyelőként voltam jelen, mert úgy magához rántotta a gyeplőt, pontosabban az irányítást, hogy ha akartam volna, sem tudtam volna jeleskedni a tevékenységben, meg minek avatkozzak közbe, a lelkesedését letörtem volna, és nem lett volna az eredmény az ami... :)
Odatettük a tészta vizet forrni, közben kevés olíva olajon pirítottunk némi darált húst, melyet megfűszerezett az én Herrym: só, bors, chili, oregánó, bazsalikom, kakukkfű és egy kevés fokhagyma. Az összes fűszert érzésre adagolta, és milyen jó megérzései vannak az én kedvesemnek! :) Majd nagyon apró szemű koktélparadicsomot megfonnyasztott, egy kevés tejszínnel gazdagította, végül alaposan megforgatta benne a kifőtt tésztát, majd parmezánnal megszórtuk és tálaltuk:
Elfogyott mind, és mondhatom izgatottan várom a folytatást!
A kivitelezés eléggé egyszerű volt, elvileg MI főztük, de én leginkább csak megfigyelőként voltam jelen, mert úgy magához rántotta a gyeplőt, pontosabban az irányítást, hogy ha akartam volna, sem tudtam volna jeleskedni a tevékenységben, meg minek avatkozzak közbe, a lelkesedését letörtem volna, és nem lett volna az eredmény az ami... :)
Odatettük a tészta vizet forrni, közben kevés olíva olajon pirítottunk némi darált húst, melyet megfűszerezett az én Herrym: só, bors, chili, oregánó, bazsalikom, kakukkfű és egy kevés fokhagyma. Az összes fűszert érzésre adagolta, és milyen jó megérzései vannak az én kedvesemnek! :) Majd nagyon apró szemű koktélparadicsomot megfonnyasztott, egy kevés tejszínnel gazdagította, végül alaposan megforgatta benne a kifőtt tésztát, majd parmezánnal megszórtuk és tálaltuk:
Elfogyott mind, és mondhatom izgatottan várom a folytatást!
Hm... hagyni kell kibontakozni. a férfiaknak különös érzékük van a főzéshez:-) Tapasztalatból mondom. Az én párom is istenien főz:-))) És nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után arra hazamenni, hogy egy isteni vacsival várnak otthon. Szívesen megkóstoltam volna ezt az egyszerű,de nagyszerű alkotást...legközelebb gondolj rám egy kóstolóval kincses!
VálaszTörlésIgen-igen, nem lehet véletlen hogy a mesterszakácsok nagy része férfi... :) Szólj a kollégának hogy gondoljon rád is ha főz... :)
Törlés