Annyiszor szerepelt már oldalas a posztjaim között... nem hiába az egyik kedvenc húsom, konkrétan rutinból készítem, nem lehet elrontani, nagyon zamatos, és ízletes, most egy alap variációt készítettem. Semmi csavar, semmi odafigyelés, csak néhány lap fűszer, és kész is a fantasztikus, zamatos és ízletes ebéd. Jelenleg: só-bors-kevés chili és néhány gerezd fokhagyma, a jénai aljára kevés olajat csorgattam:
Lefedtem és mehetett is hosszú időre a sütőbe, lefedve. Amikor alaposan átpuhult levettem a fedőt és magasabb hőfokon tovább sütöttem. A burgonyának egy titka volt, mivel dupla adag burgonyapürét készítettem, így úgy gondoltam az oldalashoz egy picit variálok rajta... Leszűrtem, a felébe pici tejszínt tettem, és vaj helyett csorgattam bele az oldalas zsiradékjából és a sült-édes-zamatos fokhagymákat is beletettem, így törtem alaposan össze, majd egy tálon tálaltam:
Tökéletes példa, arra hogy a "kevesebb több", nem szükséges semmiféle ételízesítő, semmi különleges, csak az ízletes hús és egy kevés odafigyelés. Természetesen elfogyott... :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése