Nem adom fel a különböző Camembert-es receptek kipróbálását, ezért most úgy döntöttem hogy levest készítek ebből a sajtból. Rákerestem neten, és a legnagyobb meglepetésemre létezik - bár soha nem hallottam még róla - ennél már csak az lepett meg jobban, hogy minden egyes recept hasonlóképpen írta le, így gondoltam hogy nem lehet rossz, ezért én sem készítettem másképp.
Egy darabka házi vaj került az edénybe:
Majd némi lisztet tettem rá, és igyekeztem gyakori kevergetés mellett picit megpirítani, közben beledobtam két gerezd reszelt fokhagymát is:
Majd hideg vízzel, habverő segítségével folyamatosan kevergetve egy homogén levet igyekeztem létrehozni, a folyadékot, fokozatosan adagoljuk az alapba:
Majd a camembert sajtot kockákra vágtam:
Majd mehet a levesbe, sóval-fehér borssal ízesítem:
Majd alaposan beforralom, fűszeres-olívaolajas pirított kenyérkockákkal tálaltam:
Nagyon jól esett, biztos vagyok benne hogy fog még nálunk készülni, habár nem rajongok a fő hozzávalóért, ez kifejezetten elnyerte a tetszésem. :)
Egy darabka házi vaj került az edénybe:
Majd némi lisztet tettem rá, és igyekeztem gyakori kevergetés mellett picit megpirítani, közben beledobtam két gerezd reszelt fokhagymát is:
Majd hideg vízzel, habverő segítségével folyamatosan kevergetve egy homogén levet igyekeztem létrehozni, a folyadékot, fokozatosan adagoljuk az alapba:
Majd mehet a levesbe, sóval-fehér borssal ízesítem:
Majd alaposan beforralom, fűszeres-olívaolajas pirított kenyérkockákkal tálaltam:
Nagyon jól esett, biztos vagyok benne hogy fog még nálunk készülni, habár nem rajongok a fő hozzávalóért, ez kifejezetten elnyerte a tetszésem. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése