Ez egy nagyon gyors "hanyag" sütike... Valamelyik egyszerű linzer tészta alapot vettem kiindulópontként, de azt felfűszereztem néhány aprósággal, ha jól emlékszem kerül bele: fahéj, szegfűszeg, szerecsendió. Gyorsan összedolgoztam, majd a hűtőbe tettem pihenni:
Pihenés után nagy vonalakban beledolgoztam a formába, és a szeletelt barack is rákerült, melyet óvatosan megszórtam barna cukorral és mehetett is a sütőbe:A puding alapjául a már sokat emlegetett fagyasztott szederpüré szolgált:
Felolvasztottam, majd sima zacskós pudingporral, cukorral és tejjel (csökkentett mennyiség, hiszen a püré is magas víztartalmú) befejeztem a folyamatot, egy habverővel, hogy minden szempontból csomómentes lehessen a keverék:
Közben megsütöttem a tortát:És a ropogós omlós sütemény mellé a selymes és lágy pudingot is tálaltam:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése