Félelmetesen gyors, és egyszerű, néhány perc alatt elkészíthető, hiszen a szósz hamarabb kész van mint amennyi időt a tészta megfőzése igényel, így az az első lépés: a tészta víz feltevése, majd a konzerv gombát (nem kell bajlódni a hámozással, tisztítással, és mindig van itthon) megkínálom némi fehér borssal, egy kevés sóval, apróra reszelt parmezánnal és extra szűz olíva olajon lepirítom:
Majd jöhet is a tejszín, alacsony hőmérsékleten hagyom kicsit besűrűsödni:
A kifőtt tésztát beleforgatom az ízletes, de szelíd szószba, majd tépkedett mozzarellával tálalom:Majd jöhet is a tejszín, alacsony hőmérsékleten hagyom kicsit besűrűsödni:
Nagyon kellett volna hozzá egy kevés friss apróra vágott petrezselyemzöld, de sajnos nem volt itthon, így is az egyik kedvencem... :) Egy valakinek kifejezetten ajánlanám... :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése