Az utóbbi időben felfedeztem a balzsamecet zsenialitását, valamint nem is tudom megmondani mikor készítettem bármit a csodás tüzes chili nélkül, az isteni fokhagymáról nem is beszélve, rendszerint meghatározzák a konyhában tölött időmet ezek a fantasztikus intenzív ízek:
Felaprítottam az ízbombákat, megpirítottam némi extra szűz olívaolajon egy kevés feldarabolt bacont, és a fenomenális balzsamecetet is előkészítettem:
A bacont gazdagon fűszereztem frissen őrölt színes borssal, és sóval, majd felvágtam a három színű kaliforniai paprikát:A ropogós baconre rádobtam a többi hozzávalót:
A megfőtt tésztát, kevés olívaolajon átforgattam, a fűszeres baconnal és paprikával tálaltam:
A balzsamecetet "sose többet" nem hagynám ki... :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése