2012. június 10., vasárnap

Bőséges vacsora: pirított virsli, szalonnás burgonyapürével és salátával

Nagyon régen készült, ha jól emlékszem burgonyapürét akartam 
készíteni ropogós baconnel és tükörtojással... arra sajnos nem emlékszem hogyan lett ebből ez az eredmény... Azt tudom, hogy valamelyik pénteken készült, és nem kellett arra gondolnom, hogy a következő napon szükségünk lesz ebédre... valamint aznap nem volt ebédem a munkahelyen, így rettentő éhesen értem haza, így gyorsan kellett valami sok és tartalmas laktató. Az volt a biztos hogy mindenképp olyan vacsorát szeretnék látni a tányéromon, ahol sokféle egyszerű íz találkozik. :) A burgonyát megtisztítottam, feltettem főni.. Sok hagymát, sok gombával összevágtam:
Némi füstölt fehér szalonnát, és húsos szalonnát alaposan megpirítottam:
Majd kihalásztam a ropogós szalonnákat, és a finom füstöt aromás zsírban némi fűszerrel megpirítottam a hagymás-gombás keveréket:
Közben némi salátát készítettem, megpirítottam a virsliket, és a burgonyapürét is  befejeztem, egy hatalmas tányéron tálaltam:
Addig ettük, amíg el nem fogyott minden falat:
 Néha ilyen is kell... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése