Szokásos hétvégi reggeli, volt most itthon: némi fokhagymás és borsos szalámi, ez volt az alap, majd szépen fokozatosan felépítettem az egész menüt, első körben készítettem hozzá salátát, gondoltam korán reggel csakis jót tehet egy kis friss zöldség:
Nem került bele más: kevés friss vegyes zöld saláta, némi paradicsom, egy kevés uborka, és néhány szem olívabogyó. Mivel korán reggel van, és volt a hűtőben friss zsíros házi tehéntúró, ezért morzsoltam a tetejére egy keveset, így utólag bátran állíthatom, nagyon fincsi volt rajta. Fűszerként a következőket használtam: tengeri só, frissen őrölt bors, egy kevés citromlé, és néhány csepp olívaolaj. :)
A felvágottak mellé tettem egy kevés kakukkfüves kecskesajtot, és a hűtőben felfedezett valamilyen félkemény sajtot, elég aromás és érett jellege volt, vékonyra szeleteltem, majd volt még egy szelet a zab és kukoricapelyhes halacskából, azt is oda tettem:
Mivel kenyér nem volt túl friss, csak másnapos volt itthon, ezért úgy döntöttem megpirítom:
Majd friss házi vajat kentünk a meleg pirítósra, arra felvágottat, sajtot és salit is:Nagyon fincsi volt....
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése